Ibiza

Ibiza is een voskleurige E-pony die op 1 mei 2013 geboren is en sinds 3 januari 2020 van ons is. In deze tijd zijn Andrea en Ibiza M1 startgerechtigd in de dressuur. Marilou en Ibiza zijn M1 geklasseerd in de dressuur.

Toen we Ibiza net kochten vond hij alles heel spannend, maar nu in plaats van dat hij het eng vindt, is hij heel nieuwsgierig en wilt hij het graag ontdekken. Dit is mede dankzij Shadow ( een van onze andere pony’s). Steeds als Ibiza iets eng vond lieten we Shadow voorop lopen. Hierdoor vond Ibiza het al een stuk minder eng en durfde hij er toch langs te lopen. Nu zijn Shadow en Ibiza beste maatjes. Het liefst staan ze samen in de paddock te spelen of te kriebelen. Ibiza houdt erg van aandacht en is dus ook heel mensgericht. Als hij je eenmaal vertrouwt gaat hij voor je door het vuur!

Ibiza’s vader is FS-Dont Worry en is net zoals Ibiza dressuur gefokt. Af en toe springen vindt Ibiza best leuk, maar ook nog wel een beetje spannend. Ibiza is een ruin. Op dit moment wordt Ibiza volledig geleased door Andrea. Marilou rijdt hem 1 keer per week om hem goed door te rijden.